Skip to main content
Automatizirajte svoj marketing i usredotočite se na konverzije

Savremenim svijetom većinom upravlja tehnologija. Važno je prenijeti informacije našim kupcima, ali također je važno pružiti ljudsku vezu u ključnim točkama na putu kupca ili na putu kupca.

Uz Bitrix24 možete uživati ​​u miru da „postavite i zaboravite“ relej informacija, oslobađajući vrijeme prodaje i timova za uspjeh kupaca da se lično uključe kada je to najvažnije.

Prednosti automatizacije

Kada analizirate svoje potencijalne kupce i kupce, općenito ćete otkriti da svi oni idu sličnim putem u odnosu na vašu ponudu. Kada prepoznate taj obrazac rasta, možete postaviti automatizaciju marketinga putem e-pošte kako biste prenijeli informacije za koje znate da su relevantne za taj dio njihovog putovanja.

Ova automatizacija uklanja teret vašeg prodajnog tima i tima za uspjeh kupaca odgovaranjem na ponavljajuća pitanja i omogućavanjem da se usredotoče na jedinstvene potrebe kupaca i vode konverzije.

Uz Bitrix24, kompanije mogu integrirati predloške, dokumente i druge bitne stavke iz jednog spremišta što rezultira kohezivnijem brendom i ukupnom efikasnošću kompanije.

Prodajni timovi također smatraju da su automatizirani alati korisni jer mogu postavljati kalendare, podsjetnike i voditi bilješke za daljnje pozive. Kad prije sastanka mogu brzo pristupiti informacijama, mogu ući u razgovor sa svim relevantnim informacijama. Bolje znanje pomaže u poboljšanju odnosa i povećanju sposobnosti za pružanje usluga kupcima.

Profesionalne usluge

Postoje i automatizacija profesionalnih usluga u CRM-u i poslovnim procesima. Možete postaviti okidače i pravila kada imate posla s klijentima koji pružaju prilagođeno iskustvo. Na primjer, mogu dobiti automatsko fakturiranje ili citiranje ili obavijesti da je njihova narudžba primljena i obrađena.

Put klijenta kroz sve faze dogovora može se podržati automatskim produženjima. U kontakt centru možete kreirati prosljeđivanje dolaznih poruka, govornu poštu, spremljene odgovore i još mnogo toga. U internetskoj trgovini možete uspostaviti pravila automatizacije plaćanja ili zahtjeva za popustom.

Timovi korisničkih usluga mogu usmjeravati razgovore i razgovore pomoću ugrađenih alata u Bitrix24. Postoje botovi i AI alati koji pomažu u odgovaranju na često postavljana pitanja. Za mala poduzeća koja nemaju radnu snagu za rješavanje svih upita koji im dolaze, ovo može biti posebno korisno.

Automatiziranjem očekivanih potreba kupaca ili potencijalnih klijenata, kao i internim podsjetnicima i obavještenjima, vaš tim će imati mira da su pokriveni osnovni zadaci, da se dijele informacije i mogu s povjerenjem komunicirati s kupcima o svojim jedinstvenim procesima.

Mnoge spomenute funkcije dostupne su s besplatnom verzijom Bitrix24 , tako da možete isprobati bez brige o velikim ulaganjima. Naši proizvodni partneri dostupni su za odgovaranje na sva pitanja, pa slobodno kontaktirajte ako želite naučiti praktične savjete za poboljšanje korisničke usluge.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!