Skip to main content

Vjerovatno ste primijetili brojače iznad prikaza CRM zapisa ili Kanban pregleda. Ovi brojači prikazuju broj CRM zapisa ograničen parametrom Rok aktivnosti. Na stranicama CRM zapisa naći ćete 3 vrste brojača:

  • Bez aktivnosti – broj CRM zapisa bez planiranih aktivnosti.
  • Uz današnje aktivnosti – broj CRM zapisa s aktivnostima koje danas ističu.
  • Sa zakašnjelim aktivnostima – broj CRM zapisa sa zakašnjelim aktivnostima (nedovršene aktivnosti s rokom u prošlosti).
CRM brojači 1

Kliknite bilo koji brojač da biste otvorili zapise grupirane prema parametru roka aktivnosti. Na primjer, želite vidjeti zapise u kojima nisu planirane nikakve aktivnosti, što znači da se postupak prodaje stavlja na čekanje. Kliknite brojač Bez aktivnosti u Potencijalnim klijentima da biste otvorili sve potencijalne kupce bez planiranih aktivnosti.

CRM brojači 2

Brojač bez aktivnosti nije obavezan i CRM administrator ga može konfigurirati u odjeljku CRM> Više> Postavke> Ostalo> ostale postavke> Aktivnosti> Opći parametar aktivnosti> Uključiti ponude i potencijalne kupce bez aktivnosti na brojačima menija .

CRM brojači 3

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!