Skip to main content
CRM danas drugi webinar: Obrasci e-pošte i CRM-a

Dragi korisnici Bitrix24,

Sretni smo što možemo objaviti da je objavljena druga epizoda CRM Today webinar serije.

Tokom ovog webinara razgovarali smo putem veze sa poštanskim sandučićem i konfiguracije i upotrebe CRM obrazaca. Zašto je to važno i kako ga povezati u Bitrix24. Također smo razgovarali o nekoliko slučajeva i pokazali primjere radnih scenarija. Dijelim sa vama savjete i savjete stručnjaka.

To je bila lijepa interakcija uživo, gdje su ljudi mogli postavljati svoja pitanja i dobiti povratne informacije od stručnjaka i drugih korisnika. Hvala na učešću. Bilo je jednostavno sjajno! Ako do sada niste vidjeli epizodu možete stići u bilo koje vrijeme ovdje .

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!