Skip to main content

CRM web obrasci i resursi za rezervacije

Možete stvoriti CRM web obrazac i dodati mu Rezervirajte polje resursa . Vaši će kupci moći ispuniti ovaj obrazac, a vaši će se resursi automatski rezervirati.

Pročitajte kako stvoriti polje Rezerviranje resursa u članku – Rezervirajte resurs.

Dodajte CRM web obrascu polje “Rezervirajte resurs”

Otvorite CRM odjeljak> kliknite Više> CRM obrasci > odaberite CRM web obrazac> kliknite Uredi . U odjeljku Dodaj polje kliknite Lead .

bookares3.png

Odaberite Rezervirajte polje resursa kreirano ranije.

bookares4.png

Konfigurirajte polje “Rezervirajte resurs” u CRM web obrascu

Pritisnite gumb zupčanika .

bookares5.png

Konfigurirajte postavke polja.

bookares1.png

Ovdje možete odabrati polja koja će se prikazivati ​​u obrascu, konfigurirati zaposlenike, resurse i liste usluga.

Zatim odaberite kako će obrazac za odabir vremena i datuma biti prikazan vašim kupcima.

Polja za datum i vrijeme su obavezna i uvijek su prikazana u web obrascu. Ali ako odaberete Datum samo prilikom konfiguriranja Rezerviranje polja resursa u CRM-u, samo polje Datum je obavezno i ​​uvijek je prikazano u web obrascu.

Radno vrijeme prikazano u CRM web obrascu je isto kao što je navedeno u odjeljku Parametri radnog vremena u Bitrix24 postavkama računa.

bookares9.png

Konfigurirajte polja zaposlenika i resursa . Kao primjer, konfigurirajmo polje Zaposlenici ( polje Resursi konfigurirano je na isti način).

bookares2.png
  • Ako odaberete opciju Nije navedeno , vaš kupac mora odabrati zaposlenika prilikom popunjavanja web obrasca.
  • Ako odaberete opciju Dostupni zaposlenik , vaš kupac može odabrati zaposlenika. Ako kupac ne odabere zaposlenika, sistem automatski odabire zaposlenika dostupnog u odabrano vrijeme i datum.
  • Ako onemogućite ovo polje, Bitrix24 automatski bira dostupnog zaposlenika i to polje se ne prikazuje kupcu.

Provjerite je li opcija Dozvoli prebukiranje onemogućena u postavkama polja Rezerviranje resursa u CRM-u. U suprotnom će nekoliko kupaca moći odabrati istog zaposlenika, datum i vrijeme.

bookares6.png

Kliknite Završi prilagođavanje> Spremi i CRM web obrazac je spreman za upotrebu.

bookares7.png

Novi potencijalni klijent kreira se automatski nakon što kupac popuni ovaj obrazac. Sve informacije o rezerviranim resursima prikazuju se na kartici potencijalnog klijenta.

bookares8.png

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!