Skip to main content

Svaka kompanija tokom svog rada izgradi vlastitu bazu podataka o klijentima. Podaci sadržani u ovoj bazi podataka presudni su za funkcioniranje kompanije.

Dakle, kada se kompanija odluči na migraciju na Bitrix24, važno je nastaviti koristiti ovu bazu podataka u Bitrix24 CRM-u. Bitrix24 vam nudi nekoliko alata za prijenos vaše baze podataka u Bitrix24 CRM.

Uvoz podataka

Možete uvesti .csv datoteku. Odaberite datoteku koju želite uvesti, konfigurirajte mapiranje polja i uvezite ovu datoteku.

Pročitajte više u članku – Uvoz u Bitrix24 CRM .

Izvoz podataka

Ali što ako trebate prenijeti svoju klijentsku bazu podataka za jedan Bitrix24 račun na drugi? Samo izvezite ovu bazu podataka sa starog računa, a zatim je uvezite na novi.

Pročitajte više u članku – Izvoz CRM podataka .

Aplikacije

Najlakši način je koristiti jedno od rješenja spremnih za upotrebu. Kliknite Aplikacije> Migracija u Bitrix24 i odaberite jednu od aplikacija.

migracija1.jpg

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!