Skip to main content

Upravljanje partnerskim odnosima u Bitrix24

Bitrix24 nudi brojne alate za efikasno upravljanje odnosima partnera. Budući da Bitrix24 dolazi s privatnom društvenom mrežom i intranetom CMS-a , može se koristiti kao partnerski portal na kojem vaši partneri ili trgovci sudjeluju u raspravama, pružaju povratne informacije u stvarnom vremenu i predlažu nove ideje.

Upravljanje partnerima

CRM u Bitrix24 se koristi za upravljanje prodajom, automatsku distribuciju potencijalnih kupaca među partnerima, izdaju račune, pratiti financijske rezultate za svakog partnera, identificirati rast i profitnih centara za različita tržišta, kao i analizirati podatke o prodaji koji dolaze kroz partnera kanala.

Koristite Bitrix24 za upravljanje i komuniciranje poslovnim partnerima 1

Obuka partnera

Bitrix24 eLearning modul omogućava vam pružanje obuke partnera, testiranje partnera na način na koji oni poznaju vaše proizvode ili usluge, te po potrebi razviti programe certifikacije.

Koristite Bitrix24 za upravljanje i komuniciranje poslovnim partnerima 2

Podrška partnera

Na Helpdesk i ticketing sistema u Bitrix24 stvara transparentan i efikasan način za zahteve usluga od strane vašeg partnera i / ili klijenata. Dolazi sa svim standardnim značajkama službe pomoći, uključujući nivoe prioriteta karte, popis najčešćih odgovora, sporazume o razini usluge (SLA), automatizirano dodjeljivanje karata po kategorijama, kao i mogućnost formiranja radnih grupa s klijentima tehničke podrške za bolju komunikaciju i rješavanje složenih problema, između ostalog.

Koristite Bitrix24 za upravljanje i komuniciranje poslovnim partnerima 3

Alati za kolaboraciju

Zajednički kalendari , upravljanje projektima , upravljanje dokumentima , videopozivi i drugi alati za suradnju s kojima dolazi Bitrix24 korisni su za koordinaciju marketinških kampanja, sudjelovanja na konferencijama i sajmovima sa svojim partnerima. Vanjskim korisnicima, poput konsultanata, dobavljača, freelancera ili klijenata, može se ograničiti pristup partnerskom portalu putem ekstraneta, koji podržava usluge video i chat.

Koristite Bitrix24 za upravljanje i komuniciranje poslovnim partnerima 4

Portal za mobilne partnere

Je mobilna aplikacija Bitrix24 omogućava pristup portalu partnera i alat dolazi sa vlasnicima Android i iOS na bazi uređaja koji putuju i nemaju pristup njihov rad računara.

Koristite Bitrix24 za upravljanje i komuniciranje poslovnim partnerima 5

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!