Skip to main content
Novo: Pokrenite Facebook i Instagram oglase s vašeg Bitrix24

Bitrix24 CRM marketinški alati omogućavaju vam pokretanje marketinških kampanja direktno sa vašeg Bitrix24 CRM-a. Ovo je sveobuhvatan set alata od hvatanja olova do daljnje automatizacije marketinga. Sada možete prikazivati ​​oglase na Facebooku i Instagramu sa svog Bitrix24 .

ad.jpg

Stvorite i upravljajte oglasima na društvenim mrežama za nekoliko minuta pomoću Bitrix24. Nisu potrebne marketinške vještine na društvenim mrežama. Za vas smo kreirali jednostavnije, intuitivno sučelje. Povežite svoj račun na društvenim mrežama, postavite oglase (dodajte ili povežite proizvode iz vaše trgovine, konfigurirajte publiku i postavite budžet za oglase) i pošaljite ih na provjeru. Ne zaboravite konfigurirati način plaćanja sa strane oglasne usluge. Nakon toga, usluga će prikazivati ​​vaše oglase i dobit ćete nove kupce.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!