Skip to main content
Novo: Snimke video poziva iz radne površine

Nema sumnje da vam snimanje vaših sastanaka, diskusija i demonstracija na ekranu može dobro doći u određenim situacijama. Od sada su snimci video poziva dostupni u Bitrix24. Napomena: potrebno je prethodno ažurirati aplikaciju za radne površine Bitrix24 i pritisnuti dugme za snimanje tokom video poziva.

video poziv snimanje.png

Možete snimati audio, video aktivnog prozora i demonstraciju ekrana svojih kolega. Kada poziv ili snimanje završe, video datoteka se sprema lokalno i moći ćete je podijeliti sa svim sudionicima u chat razgovoru.

Postoje neka ograničenja plana koja treba razmotriti. Na besplatnom planu, snimanje poziva, upotreba pozadine i dijeljenje ekrana dostupni su samo za prvih 100 uspješnih poziva u trajanju dužem od 30 sekundi. Ako želite neograničeno snimanje – razmislite o komercijalnim planovima Bitrix24 . Nema ograničenja za snimanje poziva, upotrebu pozadine i dijeljenje ekrana.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!