Skip to main content
Novo u Bitrix24: CRM Store

Poštovani korisnici Bitrix24,

drago nam je što možemo predstaviti potpuno novu super značajku u Bitrix24 – upoznajte Bitrix24 CRM Store – novi format za digitalnu prodaju.

Plaćanje je posljednji korak dobitnih ponuda, a raznovrsnost načina plaćanja plus jednostavnost provođenja plaćanja bila bi velika prednost.

Bitrix24 CRM trgovina pomaže klijentima da lako plaćaju i pomaže vam da primaju njihove uplate, kreiraju narudžbu unutar CRM sistema i šalju ga klijentu. Jednom kada klijent dobije podatke o plaćanju, može odabrati najpovoljniji način plaćanja i izvršiti plaćanje. Uplatu ćete primiti u sekundi, a klijent će biti obaviješten o uspješnoj uplati i dobiti potvrdu. Prihvaćajte online plaćanja, teške gotovine, debitne i kreditne kartice ili koristite QR kod.

Morat ćete povezati svoje platne sisteme na vaš CRM i odmah započeti s prodajom.

CRM_store_final.png

Za detaljne informacije o tome kako klijent plaća narudžbu u CRM trgovini , pogledajte ovaj članak .
Da bi postigli efikasnu digitalnu prodaju, prodajni timovi moraju obratiti pažnju na efikasnost obrade narudžbi. Bitrix24 CRM trgovina sadrži sve alate potrebne za efikasno rukovanje narudžbama. Saznajte kako poboljšati efikasnost rukovanja narudžbama , pogledajte ovaj članak .

Nadalje, proces prodaje ima nekoliko važnih faza, uključujući praćenje plaćanja i osiguravanje da vaša kompanija zaista prima plaćanja. Definitivno je vrlo povoljna mogućnost da se svi ovi koraci prate u obrascu jedinstvenog posla. CRM Store nudi ovu sjajnu opciju za praćenje statusa plaćanja u obrascu za dogovor , pogledajte ovaj članak .

Obradite, nabavite i pohranite podatke o plaćanju unutar jednog CRM sistema i nikada ne gubite klijente u fazi plaćanja! Bitrix24 je CRM koji se prodaje.

Predstavit ćemo ovu i brojne druge cool značajke u Bitrix24 tijekom naše prezentacije izdanja Bitrix24, 26. lipnja u 11 sati EST. Budite prvi koji će gledati nove Bitrix24 u akciji. Saznajte više i rezervišite svoje mjesto na ovoj stranici .

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!