Skip to main content
Održavajte sastanke u Bitrix24

Dragi korisnici Bitrix24,

Odjeljak sastanci i brifingi  koristan je alat za komunikaciju dizajniran za strukturiranje i upravljanje sastancima na mreži i van njih s kolegama. Proces stvaranja sastanka uključuje nekoliko jednostavnih koraka, ovisno o informacijama koje su vam potrebne za sastanak: tema, prisutni, datum, vrijeme, trajanje, opis, dnevni red, odgovorni ljudi za pitanja o kojima će se raspravljati. Postoji i korisna opcija za stvaranje zadatka s rokom za svaku odgovornu osobu, dodavanje tema sastanka sa prethodnih sastanaka ili zadataka. Sve u svemu, odjeljak za stvaranje zaista je fleksibilan i bogat je opcijama koje će vam pomoći da ostanete usredotočeni na ono što je važno i pohranite informacije i rezultate sastanka za buduću upotrebu.

Kada datum i vrijeme sastanka dođu, jednostavno kliknite gumb Pokreni sastanak da bi sastanak započeo. Unutar stranice sastanka vidjet ćete informacije o generalnom sastanku s polaznicima, datum i vrijeme, pozornicu itd. S desne strane, a odjeljak dnevnog reda i zapisnika s lijeve strane. Možete urediti dnevni red tokom sastanka, označiti teme dnevnog reda kao dovršene, dodati opće komentare na sastanak i učiniti druge opcije. Kada je sastanak završen, on se čuva na listi Moji sastanci s navedenom fazom sastanka, opcijom za nastavak sastanka ili povratak na sastanak u slučaju potrebe. Postoji i prikladna opcija pretraživanja za pretraživanje sastanka po imenu, sceni, prisutnima, vlasniku i drugim filtrima.

Snimka ekrana 2020-11-25 u 12.39.30 PM.png

Jednostavno kreirajte, održavajte i upravljajte sastancima s Bitrix24!

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!