Skip to main content

Bitrix-CRM

Shodno dešavanjima u posljednjih dva mjeseca vezanim za COVID-19 (Korona virus) mnoge kompanije odlučile su svoje poslovanje preseliti u domove kako iz sigurnosnih razloga tako i zbog zakonskih restrikcija.

Obzirom da mnogi servisi (poput MS Teams, Skype, Slack, Zoom i drugi) imaju svakodnevne smetnje ili su u potpunosti prestali raditi zbog preopterećenosti servisa, odlučili smo da Vam ponudimo Bitrix24 kao rješenje za rad na daljinu.
Naša kompanija Bloom d.o.o je registrirana 2011 god. i posjeduje urede u Sarajevu, Zürichu, te ubrzo u Ljubljani i Zagrebu. Većinu poslovanja vodili smo putem naše švicarske kompanije, ali od 2020. godine, obzirom da smo završili prevod na bosanski/hrvatski/srpski jezik,  aktivni smo i na Balkanu. Naš poslovni odjel Bloom Bitrix24 je oficijelni zastupnik i partner kompanije Bitrix24 za Švicarsku, te Balkan regiju.
Bitrix24 sadrži preko 36 digitalnih alata za komunikaciju, upravljanje radnim grupama, dijeljenje datoteka, marketing, kontakt centar, telefonija/VoIP, CRM, analitka poslovanja i još mnogo, mnogo toga. Osnova ovog softvera je korporativni portal, tzv. Intranet, koji na jednom mjestu ima potpuno sve što je potrebno unutar jedne organizacije, te je dostupno sa bilo kojeg mjesta putem interneta. Napominjemo da je softver moguće instalirati na Vaš ili naš server.

Ovaj softver će omogućiti Vama i Vašim uposlenicima nesmetan rad na daljinu, moći ćete pratiti efikasnost svakog pojedeničnog uposlenika i broj sati koji su proveli na virtualnom radnom mjestu.

Ovdje možete saznati više informacija o softveru i našim uslugama oko njega: Bloom Bitrix24

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!