Skip to main content
Pametne skripte i više CRM ažuriranja

Drago nam je da vas obavještavamo da smo ažurirali Bitrix24 CRM s nekoliko sjajnih karakteristika i manjim promjenama: Pametne skripte U Bitrix24 ćete uskoro moći automatizirati rad sa ponudama i potencijalnim kupcima, koristeći pametne skripte . Na primjer, imate ponude u kojima trebate dodijeliti pojedinačne zadatke agentima i zakazati sastanke u kalendaru. Za takve ponude možete postaviti niz robota koji će izvoditi ove radnje. Ažuriranja sučelja proizvoda Učinili smo rad s proizvodima praktičnijim: proširili smo funkcionalnost liste proizvoda, pojednostavili pretraživanje i stvaranje proizvoda. Na primjer, sada možete stvoriti novi proizvod s osnovnim poljima koja se popunjavaju direktno na kartici potencijalnog kupca ili dogovora (u CRM trgovini ili čak unutar prodajnog chata).

smartscipt.png

Duplicira spajanje 

Automatizirajte sve. Više ne morate ručno pokretati duplicirano spajanje. Opcija automatskog dupliciranja spajanja spremit će spajanje potencijalnih kupaca, kontakata i kompanija koje imaju iste informacije. Učestalost automatskog pretraživanja takođe se može konfigurirati.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!