Skip to main content
Povežite Gmail poštansko sanduče sa Bitrix24

Dragi korisnici Bitrix24,

Kao što možda znate, Webmail modul u Bitrix24 omogućava povezivanje najpopularnijih poštanskih sandučića na Bitrix24 kako bi se obrađivale sve vaše e-adrese direktno na vašem Bitrix24 računu.

Gmail je definitivno jedna od najpopularnijih usluga e-pošte, a može se povezati i s Bitrix24 Webmail. Kako kompanija neprestano poboljšava algoritme i radi na sigurnosti podataka e-pošte, postavke Googleovih usluga i veza Bitrix24 s Gmailom trebaju dodatnu konfiguraciju prije potpunog povezivanja dolazne i odlazne e-pošte.

Pripremili smo vrlo detaljnu detaljnu uputu sa snimcima zaslona kako biste prošli kroz postupak povezivanja vašeg Gmail računa s Bitrix24. Molimo pogledajte ovaj članak ovdje .

Čuvajte i radite s e-poštom na jednom mjestu na vašoj Bitrix24 platformi!

Sretna suradnja putem web pošte!

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!