Skip to main content

Pregled CRM toka

Bitrix24 CRM ima vlastiti tok aktivnosti. Stream predstavlja informacije o radu koji je nedavno izveden sa svakim CRM elementom u hronološkom redoslijedu.

crmactivitystream1.png

Kako radi

Po defaultu je aktiviran Moj način. To znači da ćete vidjeti aktivnosti ili poruke koje ste kreirali ili one koje su vam upućene i one za koje ste postavljeni kao odgovorni.

crmactivitystream2.png

Prebacite se na način Sve da biste pregledali sve aktivnosti i poruke.

Pomoću filtra pretražite aktivnosti i poruke prema autoru ili datumu.

crmactivitystream3.png

Možete pogledati pet trenutnih aktivnosti u odgovarajućem odjeljku s desne strane.

crmactivitystream4.png

Aktivnost možete dovršiti označavanjem na popisu.

Možete stvoriti nove aktivnosti jednim klikom u CRM toku. Samo kliknite Poruka , Zadatak , Sastanak , Poziv ili E-pošta .

crmactivitystream5.png
Pročitajte više o aktivnostima u članku – CRM aktivnosti .

Kliknite Pošalji poruku da biste dodali komentar o kontaktu, kompaniji, ugovoru ili vodiču za CRM Stream. Također trebate odabrati korisnike koji će dobiti ovu poruku.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!