Skip to main content

U Bitrix24 CRM-u svi elementi mogu biti predstavljeni kao lista. Ove liste možete prilagoditi u nekoliko klikova.

Konfigurirajte prikaz liste

Možete prilagoditi širinu stupaca, redoslijed, broj stupaca itd.

listview1.png

Kliknite gumb zupčanika da odaberete polja koja želite da budu prikazana na listi. Također, možete preimenovati ova polja ako želite.

listview2.png

Ako trebate prilagoditi širinu stupca, samo povucite njegov rub. Ako želite promijeniti položaj stupca, samo ga povucite.

Podatke možete sortirati klikom na strelicu pored naziva stupca (strelica prema gore – uzlazno, strelica dolje – silazno).

Filteri i pretraga

Pomoću opcije pretraživanja možete brzo pronaći potreban CRM element. Sve što trebate je započeti s upisivanjem imena elementa koji tražite i Bitrix24 će vam pokazati rezultate pretraživanja.

listview3.png

Ali ponekad opcija pretraživanja ne riješi problem. Na primjer, želite pronaći sve ponude s ukupnim iznosom većim od 10000 USD za ovaj mjesec. Samo upotrijebite filter, postavite potrebne uvjete i kliknite Pretraži :

listview4.png

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!