Skip to main content
Prilagođeni CRM obrasci i značajka "Podudaranje klijenta"

Dragi korisnici Bitrix24,

šta ako bi CRM obrasci koje koristite u razne svrhe mogli biti personalizirani i ako se vaši podaci kupaca automatski popunjavaju u obrazac?

Zahvaljujući novim CRM obrascima i opciji „Podudaranje kupaca“, Bitrix24 CRM obrasci mogu upravo to. U Bitrix24 CRM možete stvoriti personalizirane CRM obrasce sa svim podacima o kupcima koji se automatski popunjavaju sa CRM kartice.

Na primjer, klijent je prethodno jednom ispunio obrazac, a sada su njegove informacije već u vašem CRM-u. Pa, zašto ga ne biste iskoristili za uštedu vremena svojim kupcima u budućnosti? Zahvaljujući ovoj opciji, klijent koji već postoji u vašem CRM sistemu, neće morati ispunjavati svoje lične podatke svaki put kada ispuni obrazac.

Svi CRM obrasci u Bitrix24 sada imaju ovu opciju bez komplicirane konfiguracije.

Snimka ekrana 2021-03-03 u 15.06.00.png

Omogućite sjajno korisničko iskustvo i povećajte konverziju pomoću personaliziranih CRM obrazaca!

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!