Skip to main content
Profil klijenta u CRM-u

Dok biste radili s kupcima u vašem CRM-u, bi li bilo zgodno da se sve informacije automatski prikupljaju iz povijesti svih interakcija s njima? Smatramo da jeste i ovu opciju nudimo u Bitrix24 CRM-u.Svaki kontakt i kompanija u Bitrix24 ima karticu Profil sa svim informacijama koje se automatski bilježe iz svih interakcija i predstavljaju u izvještaju, uključujući:

  • kontakt informacije i odgovorna osoba za kontakt ili kompaniju,
  • opterećenje komunikacije sa prosječnim brojem aktivnosti po dogovoru,
  • vrijednost osvojenih, izgubljenih poslova i poslova u toku,
  • ukupan iznos ponuda i aktivnih faktura,
  • Stopa konverzije,
  • ukupan broj poziva, e-mailova, sastanaka,
  • ostali korisni podaci.

Možete promijeniti izvještajno razdoblje i pregledati podatke za bilo koje potrebno izvještajno razdoblje. Također možete dodati prilagođene izvještaje s podacima koje treba prikazati vi i vaš tim.

Snimak ekrana 2020.-10.10. U 2.31.53 PM.png

Za više informacija i detaljne upute, pogledajte ovaj članak .

Uživajte u načinu na koji radite s kontaktima i imate sve važne podatke direktno u profilu!

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!