Skip to main content
 Promijenite odgovornu osobu u CRM-u

Dragi korisnici Bitrix24,

Kao što znate, u Bitrix24 CRM sistemu većina CRM stavki poput potencijalnih klijenata, ponuda, kontakata, citata, računa i CRM web obrazaca ima odgovornu osobu dodijeljenu svakom od njih.

U Bitrix24 postoji mogućnost promjene odgovorne osobe u slučaju potrebe. Na primjer, imate nekoliko CRM agenata odgovornih za različite faze CRM stavki ili prodajne cjevovode ili trebate prebaciti klijenta u odjel za podršku nakon zaključenja posla.

Možete promijeniti odgovornog za određeni CRM element jedan po jedan ili izvršiti grupnu radnju za nekoliko stavki. Ali imajte na umu da grupne akcije nisu dostupne za CRM web obrasce.

Snimka ekrana 2020-12-18 u 10.57.35 AM.png

Mogu biti slučajevi kada morate promijeniti odgovornu osobu nakon što je otpuštena. To je još uvijek moguće u Bitrix24 CRM, ali u ovom slučaju postupak je drugačiji.

Lako upravljajte CRM elementima u Bitrix24.

Srdačan pozdrav

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!