Skip to main content

Rad sa mobilnim zadacima u projektu

U mobilnoj aplikaciji Bitrix24 možete udobno raditi sa zadacima projekata i grupa.

Filtrirajte zadatke prema projektu

Jednostavno kliknite na sliku projekta da biste otvorili sve zadatke ovog projekta.

mobile3.png

 

Za ugodniji rad sa zadacima, preporučujemo da prenesete sliku projekta. Opcija je dostupna prilikom kreiranja i uređivanja grupe ili projekta.

 

Također možete filtrirati zadatke u projektu

Sortiranje zadataka

Zadaci se prema zadanim postavkama sortiraju prema njihovom aktivnom statusu. Na vrhu su zadaci koji zahtijevaju vašu pažnju.

mobile4.jpg

Dostupne su klasične uloge:  raditi na tome ,  uključen sam ,  davao sam ,  promatrati . Možete odabrati željenu ulogu i razvrstati zadatke u ovoj ulozi prema brojačima: brojači za nove komentare, zaostali zadaci i zadaci koji čekaju vašu kontrolu.

mobile7.jpg

Takođe možete aktivirati sortiranje prema rokovima u svakoj ulozi. U ovom slučaju, zadaci će se pomicati prema gore, ovisno o roku.

mobile10.jpg

Pretraživanje zadataka i projekata

Pretragom možete brzo pronaći željeni zadatak ili projekt.

Sistem traži zadatak za tekstom u zadatku ili u komentarima, za nazivom zadatka ili nazivom projekta i za učesnicima itd.

mobile15.jpg

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!