Skip to main content
Radite bilo gdje: Prijavite se u mobilnu aplikaciju i aplikaciju za računare

Dragi korisnici Bitrix24,

mogućnost rada bilo gdje na vašem računu je san   , zar ne? Bitrix24 vam nudi rješenja za to.

Naša  aplikacija za radne površine  omogućava korisnicima računa u oblaku i lokalnoj verziji  da budu prijavljeni na različitim uređajima  . Ovdje ćemo vam pokazati koje podatke trebate navesti da biste nastavili koristiti svoj račun.

Nakon pokretanja aplikacije, sistem vam nudi prijavu na vaš račun u oblaku ili lokalno. Unesite adresu vašeg Bitrix24 i podatke za prijavu (prijava, adresa e-pošte ili telefon) i lozinku. Kliknite na  Login .

desktop12.jpg

Takođe se možete prijaviti na svoj mrežni profil Bitrix24 koristeći opciju za  prijavu putem prijave i lozinke  . U ovom slučaju dobivate pristup svim svojim Bitrix24 računima i možete ih otvoriti u aplikaciji za radnu površinu.

desktop1.jpg

Unesite svoju adresu e-pošte (telefon ili prijavu) i kliknite Dalje. U sljedećem koraku unosite lozinku.

desktop5.jpg

Takođe se možete registrirati u Bitrix24 putem društvenih mreža. Pročitajte više u članku „Definišite podatke za prijavu prilikom prijavljivanja putem društvenih mreža“.

desktop6.jpg

Odaberite račun na kojem ćete nastaviti raditi i kliknite gumb  Otvori .

desktop4.jpg

Gotovo! Sada možete nastaviti raditi na svom računu u aplikaciji za radnu površinu.


Bitrix24 takođe ima  mobilnu aplikaciju pomoću koje možete dobiti najnovije vijesti o svojoj kompaniji gdje god da se nalazite. Naučite  kako se prijaviti u aplikaciju!
Naše aplikacije odgovaraju vašim potrebama!

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!