Skip to main content

Intranet rješenja predstavljaju niz rješenja za učinkovito izvršavanje svakodnevnih ili povremenih poslovnih aktivnosti. Skraćuju vrijeme potrebno za izvršavanje određenih aktivnosti, bez višestrukog unosa podataka, a prema korisničkim pravima omogućavaju upotrebu određenih rješenja definiranih korisničkom ulogom. U nastavku su navedena neka od ključnih rješenja za intranet.

e-učenje

Rješenje omogućava brz i lak razvoj sadržaja učenja, provođenje edukacije i suradnju korisnika, kao i procjenu znanja uz izvještavanje o završenim treninzima. Obrazovni sadržaj može se čuvati u različitim formatima za kasniju upotrebu i pregled, a izvještaji se mogu pregledavati prema zadanim kriterijima u tabelarnom i grafičkom obliku.

Korporativni portal

Korporativni portal je centralno interno radno mjesto svih zaposlenih u kompaniji. Predstavlja elektroničko radno mjesto zaposlenih, grupe zaposlenih, organizacione jedinice, poslovne jedinice i cijelu organizaciju. Uključuje cjelokupno pretraživanje i organizaciju sadržaja, kao i njihov prikaz prema poslovnim potrebama.

Upravljanje godišnjim odmorom

Rješenje za godišnji odmor omogućava osobi da se prijavi za godišnji odmor, slobodni dan ili plaćeni odmor, odobrenje odgovornih osoba, izradu relevantnih dokumenata o odobrenju i njihovo podnošenje. Modul je u skladu sa državnim praznicima i vikendima, kolektivnim godišnjim odmorom i prati broj dana koje je svaki zaposlenik proveo

Upravljanje zadacima i projektima

Rješenje za upravljanje zadacima i projektima omogućava bolje upravljanje projektima, dodavanje projektnih aktivnosti i specifičnih zadataka, praćenje izvršenja zadataka i opći status projekta kroz definirani skup KPI-a.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!