Skip to main content
Statistika poziva: Interaktivne tabele i učinak zaposlenih

Razmišljate o poboljšanju produktivnosti prodajnog tima i zadovoljstva kupaca? Upoznajte statistiku poziva u Bitrix24 , specijalnom alatu za podatke o pozivima, analizirajući kvantitativne informacije o pozivima i prateći performanse vaših operatera.

pozivi.jpeg

Podaci o pozivima grupirani su u 2 glavna odjeljka:

 

  • Sažetak poziva – broj dolaznih, odlaznih ili propuštenih poziva, vrijeme poziva, gustina poziva, dinamika u odnosu na prethodni period itd.
  • Učinak zaposlenika – uključenost zaposlenika, prosječno trajanje poziva, propuštena reakcija na poziv.

 

Grafikoni su interaktivni, pa ako stavite strelicu na marker grafikona, vidjet ćete sažetke za stavku, na primjer, broj poziva određenog datuma. Možete pomicati stupce i prilagoditi filtre.

Ova statistika uključuje sve pozive – i putem ugrađene Bitrix24 telefonije i pozive upućene putem REST- i SIP integracija.

Ako želite početi pametnije prodavati, razmotrite jedan od Bitrix24 komercijalnih planova s pruženom naprednom statistikom telefonije i poziva.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!