Skip to main content

Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje?

Bloom d.o.o predstavlja Bitrix24, rješenje za digitalizaciju poslovanja kompanija i drugih tipova organizacija.

Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 1

Umorni ste od svakodnevnih problema vezanih za komunikaciju sa zaposlenicima ili klijentima? Imate  nekoliko poslovnih jedinica i odjela, a nemate jasan uvid u stanje projekata ili radnih grupa unutar pojedinačne jedinice? Nedostaje Vam pregled razmijenjenih informacija sa klijentima, a pored toga i dalje koristite Excel tablice za ostvarivanje prodajnih ciljeva?

Najbolje rješenje za Vas i Vašu kompaniju je kompletna digitalizacija poslovanja uz Bitrix24? Riješite se svakodnevnog stresa i obavljajte stvari sa lakoćom uz poslovno rješenje koje koristi preko 5 miliona organizacija.

Šta je Bitrix24?

Bitrix24 je organizacijski softver koji svojim alatima dovodi Vaše poslovanje u savršen oblik digitalizacije i tako uveliko olakšava vođenje kompanije ili radne grupe, uz bolji pregled i analizu cjelokupnog poslovanja, kao i uvid u svakodnevne aktivnosti unutar kompanije.

Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 2Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 3

 

Osnova Bitrix-a je Intranet Modul, koji je napravljen u vidu društvene mreže čiji alati omogućavaju komunikaciju i suradnju fizički razdvojenih suradnika u realnom vremenu. Preko 30 digitalnih alata je uvršteno u jedan softver sa ciljem da se ujedine svi odjeli unutar organizacije i omogući efikasnije poslovanje. Funkcije ovih alata su:

 • Komunikacija (pratite sve aktivnosti unutar kompanije, chat i video pozivi preko aplikacije, kalendari, radne grupe i projekti unutar jednog odjela i sl.)
 • CRM (kompletno poslovanje i komunikacija sa klijentima na jednom mjestu, automatsko generisanje ponuda, faktura, otpremnica i sl.)
 • Projekti i radne grupe (ispisivi gantogram i vizualno upravljanje projektima, zauzetost i efikasnost radnika, prilagodljiva Kanban tabla za zadatke i projekte, automatsko i ručno praćenje radnog vremena i vremenskih izvještaja uposlenika, automatsko kreiranje ponavljajućih zadataka itd.)
 • Web-stranice i online trgovina (kreirajte bezbroj stranica i online trgovina uz manje vremena i tehničkog žargona)
 • Kontakt Centar (centar sa svim dolaznim i odlaznim kanalima za prodaju ili komunikaciju sa klijentima, povežite Live chat, Facebook, Instagram i druge mreže u jedan kontaktni centar)
 • Dokumenti (čuvanje podataka, dijeljenje datoteka, upravljanje dokumentima itd.)
 • Radni Procesi (automatizacija poslovanja kroz kreiranje efikasnih radnih procesa, automatski mail-ovi, pozivi, radni izvještaji i sl.)
 • HR sistem (alat za kompletno vođenje zaposlenika, radno vrijeme, odmori, online kursevi i sl.)
 • Telefonija (koristite VoIP telefonske pozive za komunikaciju sa klijentima i pregledajte historiju svih poziva na jednom mjestu)
 • Marketing (pripremite i održavajte marketing kampanje putem FB-a, Google-a, Email-a, SMS-a ili telefonskih poziva kroz automatizaciju)
 • Email (spojite i dijelite poslovne email račune unutar odjela ili koristite vlastiti račun Gmail, Outlook i sl)
 • Chat i Video (komunicirajte sa zaposlenicima ili klijentima putem desktop ili mobilne aplikacije)
 • iOS, Android aplikacije (dostupnost putem smartphone aplikacija, komunicirajte sa radnim kolegama, pišite radne izvještaje ili nazovite klijenta)

Screenshots:

 

Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 4

Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 5Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 6

Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 7Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 8

Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 9Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 10

Bitrix24 koristi Volkswagen, Kia, Gazprom, Vogue…

Da je Bitrix veoma kvalitetan softver dovoljno govori podatak da ga koriste kompanije kao što su Samsung, Volkswagen, Kia, Gazprom, Vogue, uz preko pet miliona ostalih organizacija širom svijeta.

Ko je Bloom Bitrix24?

Bloom Bitrix24 je poslovna jedinica kompanije Bloom d.o.o, zadužena za pružanje usluga vezanih za digitalizaciju poslovanja koristeći Bitrix24 rješenja. Jedinica se sastoji od prodajnih agenata, sistem administratora, te iskusnog tima Bitrix Framework specijalista sa preko 5 godina iskustva i  40+ instaliranih instanci. Uspješno smo implementirali nekoliko različitih projekata za klijente iz Švicarske,  BiH i Hrvatske.

Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 11

Usluge Bloom Bitrix24 poslovne jedinice su:

 • Konsultacija i analiza digitalizacije poslovanja
 • Konsultacija pri izboru Bitrix24 verzije
 • Prodaja licenci, instalacija i aktivacija Bitrix24 On – Premise verzije; profesionalna verzija za organizacije koje žele da imaju puni pristup podacima (instalacija se vrši na vlastiti ili iznajmljeni server.)
 • Prodaja licenci i podešavanje Bitrix24 Cloud verzije – besplatna do 12 korisnika uz limitirajuće opcije, mogućnost i drugih paketa
 • Prebacivanje Bitrix24 Cloud verzije na Bitrix24 On-Premise verziju
 • Analiza poslovanja, dizajn i implementacija poslovnih procesa za poboljšanje rada unutar kompanija
 • Razvijanje specijaliziranih Bitrix modula i poslovnih procesa
 • Podešavanje CRM-a, (fakture, otpremnice i sl.) i integracije s ERP sistemima kao što je MS Dynamics, Salesforce, 1C, Bexio, FreshBooks, Abacus i drugi
 • Postavka telefonije i kontakt centra (live chat, kontakt formular i sl.)
 • Trening i edukacija osoblja o korištenju Bitrix-a
 • Podrška i Hosting (nudimo vlastite servere na iznajmljivanje)

 

Saznajte više detalja vezanih za Bitrix na ovoj web stranici, a ukoliko imate pitanja za usluge Bloom Bitrix24 poslovne jedinice kontaktirajte nas i rezervišite prezentaciju klikom OVDJE.


Bloom d.o.o, vaš vjerni partner u B2B poslovanju.

 

Unaprijedite poslovanje uz Bitrix24 12

Kompanija Bloom d.o.o., registrirana u Sarajevu 2011 .god, putem svoje kćerke firme u Švicarskoj, posluje u EU i USA nudeći usluge za različite industrije, pretežno fokusirane na IT, AEC (Architecture, Engineering, Construction),  Healthcare i Venture Capital sektore.

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!