Bloom Bitrix24

Naše usluge su fokusirane na transformaciju organizacija, tako što ćemo im omogućiti efikasniji rad, produktivnost i kontrolu nad njihovim poslovnim procesima. Da bismo to postigli nudimo Bitrix24 i istovremeno razvijamo module koji su savršeno povezani, jednostavni za upotrebu i učinkoviti. Smatramo da svaka organizacija u današnjem digitalnom dobu treba da ima pristup rješenju poput Bitrix24, jer digitalizacija poslovanja je neminovna radi uspjeha na tržištu. Na osnovu broja pruženih usluga, kao i instaliranih On-Premise licenci, Bitrix24 nas je nagradio i dodjelio status Gold Bitrix24 partner, što je dokaz da smo jedni od njihovih najboljih i najznačajnijih partnera. Ovaj status nam je ujedno i nagrada za dugogodišnji rad i pohvala za stečeni broj klijenata.

Denis SadagićHead of Department

Konsultacija pri odabiru Bitrix24 verzije

Naš tim je tu da vam prezentira obje verzije Bitrix-a, a onda nakon analize vaših zahtjeva, savjetuje koje rješenje je najbolje za vas. Tokom savjetovanja, svi naši klijenti imaju besplatan pristup demo platformi u periodu trajanja ugovora.

Osim savjetovanja koju verziju da koristiei, naše usluge se odnose i na analiziranje poslovnih procesa, te dizajniranje istih koristeći Bitrix Workflow i implementiranje unutar organizacije.

Naše Usluge 2 Naše Usluge 3

Instalacija i podešavanje Bitrix24 On-Premise Verzije

Nakon uspješnog korištenja Testne verzije u trajanju od 30 dana, našim kupcima nudimo besplatno instaliranje i podešavanje postavnki bez obzira na pkaet usluga. Prilikom instalacije pridržavamo se svih Bitrix24 normi, te svaka instalirana platforma se detaljno testira kroz kontrolu kvalitete i vrši sigurosna provjera. Uz svaku instalaciju, našim kupcima nudimo i besplatno 2h obuke, kao i 6 mjeseci tehničke podrške, ovisno o paketu.

Naše Usluge 4

Trening i edukacija o korištenju Bitrix24 alata

Naš tim je tu da pomogne pri navigiranju Bitrix24 rješenja, bilo novim korisnicima ili onima koji bi željeli da iskoriste puni potencijal platforme. Bilo da se radi o podešavanju CRM-a prodajnim menadžerima i obučavanju korištenja Pipeline-a ili možda korištenje Marketing modula, naš tim je tu da pomogne i educira sav kadar unutar odjela ili cijele kompanije.

CRM

99%

Projekti i radne grupe

99%

Kreiranje poslovnih procesa

99%

Integracija ERP sistema

85%

Razvoj modula i integracija

Iako Bitrix24 nudi sve što je potrebno većini organizacija, ponekad je potrebno razviti jedinstveno rješenje/modul koji je potreban radi integriranja sa postojećim alatima koje su limitirane postavkama. Naš tim je iskusan sa Bitrix Framework-om, kao i PHP-om, te stoga nudimo usluge razvoja po specifikacijama klijenata. Neki od naših modula su dostupni za kupovinu kao dodatak standardnom paketu.

Hosting i podrška

Svim našim klijentima koji kupe On-Premise verziju jeftino nudimo uslugu hostinga, osim ukoliko žele da koriste vlastite servere unutar kompanije. Naši sistem administratori su certificirani u AWS-u, GCD-u, kao i ostalih većih hosting provider-a. Pri svakoj instalaciji, savjetujemo klijenta koje specifikacije su potrebne za optimalno korištenje Bitrix24, te kako osigurati podatke. Svim klijentima nudimo različite pakete podrške, od Basic do Premium-a, ovisno od željenog broja sati.

Naše Usluge 5
Kvalitet usluga

Naše iskustvo i pristup radu su definisali naš uspjeh na tržištu.

Česta pitanja

Koju Bitrix24 verziju da kupim?

Bitrix24 dolazi u vidu besplatnog i komercijalnog plana. Besplatni (freemium model) Bitrix24  plan je potpuno razvijen društveni intranet sa ograničenjem od 12 korisnika. Komercijalni planovi omogućavaju neograničen broj korisnika i sadrže dodatne funkcionalnosti, a razlikuju se hostingu. Bitrix24 Cloud (vaši podaci su na Bitrix-ovim serverima) i Bitrix24 On-Premise (lokalna verzija – vi ste vlasnici vaših podataka, kao i cijelog source code-a).

Koliko košta Bitrix24 On-Premise verzija?

Bitrix24 On-Premise (lokalna verzija) se preporučuje svim organizacijama čije poslovanje i organiziranje uključuje veći broj osoba. Cijena Bitrix24 licence ovisi od broja korisnika i paketa usluga. Najčešće prodana licenca (50 Korisnika) košta 5.850,00 KM + PDV)

Kako mogu rezervisati termin?

Kontaktirajte nas putem Live Chat-a ili preko kontakt formulara. Možete izabrati datum i vrijeme kad bi željeli da neko od naših predstavnika posjeti vašu kompaniju i demonstrira Bitrix24

Šta se desi kad istekne licenca nakon godinu dana?

Možete da obnovite vašu licencu kod nas, a ukoliko ne želite, ne brinite. I dalje ćete moći da koristite Bitrix unutar kompanije, no neke od funkcija (telefonija, Facebook komentari i sl) neće više biti dostupni. Pored toga, prestaće vam dolaziti aktualizacija modula. Možete obnoviti licencu kad god želite.

Mogu li testirati prije nego što kupim?

Da, svakako. Svim našim klijentima nudimo testnu verziju On-Premise rješenja, ali tu je i besplatna Cloud verzija do 12 korisnika koju možete koristiti, te kasnije sve podatke prebaciti na vlastitu On-Premise verziju.

Testna verzija Lokalne verzije (On-Premise)

Kao oficijelni zastupnik Bitrix24, Bloom d.o.o vam nudi besplatno testiranje demo verzije u trajanju od 30 dana.

Prezentacija Bitrix24

Rezervišite termin prezentacije sa jednim od naših članova prodajnog tima, te saznajte više kako Bitrix24 može pomoći vama i vašoj organizaciji.

Bitrix24 je odličan alat za saradnju. Svaki dan uposlenici postavljaju svoju listu zadataka na tok aktivnosti i to pomaže u stvaranju odgovornosti. Vidim šta moje osoblje radi i na kojim projektima trebaju pomoć. Takođe kreiramo zadatke i događaje za obavještenje o kompletnoj komunikaciji sa klijentima unutar CRM-a

Ervin BačićTetris Studio d.o.o

Zahvaljujem se Bloom Bitrix24 jedinici na pomoći oko instalacije i postavljanju CRM sistema, te podešavanja svih postavki. Bitrix nam je uspio unijeti organizovaniji rad unutar kompanije, ali i s klijentima i menadžerima prodaje. Automatizovani mehanizmi za zaključivanje ugovora, pravljenje faktura ili slanje reklama preko email marketinga su neki od alata koje svaki dan koristimo.

Riccardo FreiBioTex AG

Kada se gradi 15 stambenih objekata istovremeno, oko 35.000 zadataka mora da se završi u jednoj građevinskoj sezoni. Uposlenici ne treba da razmišljaju svaki put "Koji je moj sljedeći zadatak? Šta da radim sada? '' Oni samo gledaju na Bitrix24 mobilnu aplikaciju i izvode zadatke koji su već generisani za njih. "

Robert KrahlBauTec GmbH

Mnogi uposlenici su odmah počeli da organizuju brojne radne grupe i projektne grupe. Oni sada komuniciraju na međunarodnom nivou i sarađuju na dokumentima bez potrebe da pribjegavaju svaki put pisanju e-mailova ili dugotrajnim pretragama za najrelevantnije i najnovije verzije dokumenata

Raif TerzictrioCon GmbH

It was a straightforward implementation of Bitrix24 On-Premise version by the experts from Bloom / Webbie Media. Our company enjoyed the workshops sessions to learn proper use of the tools, especially CRM. We will recommend you to others due to your professionalism.

Dominik MüllerSupranet AG

Uvijek se mozemo osloniti na Webbie-Media kao partnere u podrsci za Bitrix24, kao i u rijesavanju svih procesa za nase radnike.

Markus SchneiderBelvita AG

Implementacija Bitrix-a u nasu organizaciju je prosla bez ikakvih problema. Naknadne postavke CRM-a i formulara su ubrzale nas prodajni proces za 2x- Hvala Bloom-u na svemu.

T.ChoschnauNM24 GmbH

Kontaktirajte nas i rezervišite prezentaciju.

Nudimo 30 dana besplatnog korištenja On-Premise Testne verzije.