Skip to main content
Uvoz unaprijed postavljenih rješenja za upravljanje odnosima s klijentima
Ekaterina Ryzhikova
7. septembra 2020
Posljednje ažuriranje: 7. septembra 2020

Dragi korisnici Bitrix24,

Agencije za osiguranje i putničke agencije možemo nazvati agencijama na sličan način, ali imaju različite zahtjeve u načinu na koji postupaju sa svojim kupcima ili kakav je njihov postupak prodaje. Dakle, kada gradite CRM sistem za svoju kompaniju, možda ćete imati posebne zahtjeve u CRM tokovima, cjevovodima ili pravilima automatizacije. Možda će vam trebati posebna polja na klijentovim profilima ili koraci u obradi poslova. Postavljanje od nule dosadan je zadatak, pogotovo ako se bavite nepoznatim softverom. U Bitrix24 CRM sistemu postoji opcija za uvoz gotovih unaprijed postavljenih rješenja.

Ako vam je potreban CRM sa određenim unaprijed uspostavljenim postavkama, možete odabrati skup funkcija, dobiti vezu od naših partnera, instalirati na svoj račun i odmah koristiti.

Snimak ekrana 2020-09-07 u 2.22.46 PM.png

Slobodno pronaći odgovarajućeg partnera za vas ovdje i da ih kontaktirati u vezi rješenje preseta oni imaju na raspolaganju.

Postavite račun s prilagođavanjem prema vašim industrijskim zahtjevima pomoću unaprijed postavljenih CRM rješenja u nekoliko klikova.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!