Skip to main content
Novo: Widgeti "Moj plan" i "Pozovi" u Bitrix24

Dragi korisnici Bitrix24,

Drago nam je da vas obavještavamo da smo dodali dva nova widgeta na vaš Bitrix24 račun! Ovi su dodaci osmišljeni kako bi vam pomogli da pristupite važnim informacijama o svom računu i pozovete korisnike na njega.

Dodatak “Moj plan” sadrži sve potrebne informacije o vašem planu i vašem Bitrix24 računu, uključujući vaš plan pretplate i datum završetka pretplate, status i stanje telefonskih usluga, datum završetka probnog režima u slučaju da ste ga uključili. Tu je i odjeljak sa zahtjevima za implementaciju da biste lako poslali svoj zahtjev za implementaciju Bitrix24 i dobili do 5 ponuda od certificiranih partnera. Također možete pristupiti gumbu za podršku Bitrix24 da biste pročitali korisne članke službe za pomoć, dodali nove aplikacije na tržište i započeli chat s timom za tehničku podršku.

Dodatak “Pozovi” s dugmetom za brzo pozivanje korisnika, kao i struktura kompanije i informacije o broju korisnika računa i ograničenju broja korisnika.

Snimak ekrana 2021-03-19 u 2.58.53 PM.png

Pristupite osnovnim informacijama o svom računu jednim klikom iz bilo kojeg Bitrix24 modula.

Srdačan pozdrav!

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!