Skip to main content

Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 

Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 1

Umorni ste od svakodnevnih problema vezanih za komunikaciju sa zaposlenicima ili klijentima? Imate  nekoliko poslovnih jedinica i odjela, a nemate jasan uvid u stanje projekata ili radnih grupa unutar pojedinačne jedinice? Nedostaje Vam pregled razmijenjenih informacija sa klijentima, a pored toga i dalje koristite Excel tablice za ostvarivanje prodajnih ciljeva? 

Najbolje rješenje za Vas i Vašu kompaniju je kompletna digitalizacija poslovanja uz Bitrix24? Riješite se svakodnevnog stresa i obavljajte stvari sa lakoćom uz poslovno rješenje koje koristi preko 6 miliona organizacija.

 

Šta je Bitrix24?

Bitrix24 je organizacijski softver koji svojim alatima dovodi Vaše poslovanje u savršen oblik digitalizacije i tako uveliko olakšava vođenje kompanije ili radne grupe, uz bolji pregled i analizu cjelokupnog poslovanja, kao i uvid u svakodnevne aktivnosti unutar kompanije.

 

Bitrix24 od sada dostupan i na bosanskom jeziku

Da je Bitrix veoma kvalitetan softver dovoljno govori podatak da ga koriste kompanije kao što su Samsung, Volkswagen, Kia, Gazprom, Vogue, uz preko šest miliona drugih organizacija širom svijeta. Kompanija Bloom d.o.o iz Sarajeva oformila je tim stručnjaka kako bi preveli Bitrix24 na bosanski jezik i time učinila Bitrix24 dostupnim za BiH i regiju. 

Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 2Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 3

Osnova Bitrix-a je Intranet Modul, koji je napravljen u vidu društvene mreže čiji alati omogućavaju komunikaciju i suradnju fizički razdvojenih suradnika u realnom vremenu. Preko 30 digitalnih alata je uvršteno u jedan softver sa ciljem da se ujedine svi odjeli unutar organizacije i omogući efikasnije poslovanje. Funkcije ovih alata su:

 • Komunikacija (pratite sve aktivnosti unutar kompanije, chat i video pozivi preko aplikacije, kalendari, radne grupe i projekti unutar jednog  odjela i sl.)
 • CRM (kompletno poslovanje i komunikacija sa klijentima na jednom mjestu, automatsko generisanje ponuda, faktura, otpremnica i sl.)
 • Projekti i radne grupe (ispisivi gantogram i vizualno upravljanje projektima, zauzetost i efikasnost radnika, prilagodljiva Kanban tabla za zadatke i projekte, automatsko i ručno praćenje radnog vremena i vremenskih izvještaja uposlenika, automatsko kreiranje ponavljajućih zadataka itd.)
 • Web-stranice i online trgovina (kreirajte bezbroj stranica i online trgovina uz manje vremena i tehničkog žargona)
 • Kontakt Centar (centar sa svim dolaznim i odlaznim kanalima za prodaju ili komunikaciju sa klijentima, povežite Live chat, Facebook, Instagram i druge mreže u jedan kontaktni centar)
 • Dokumenti (čuvanje podataka, dijeljenje datoteka, upravljanje dokumentima itd.)
 • Radni Procesi (automatizacija poslovanja kroz kreiranje efikasnih radnih procesa, automatski mail-ovi, pozivi, radni izvještaji i sl.)
 • HR sistem (alat za kompletno vođenje zaposlenika, radno vrijeme, odmori, online kursevi i sl.)
 • Telefonija (koristite VoIP telefonske pozive za komunikaciju sa klijentima i pregledajte historiju svih poziva na jednom mjestu)
 • Marketing (pripremite i održavajte marketing kampanje putem FB-a, Google-a, Email-a, SMS-a ili telefonskih poziva kroz automatizaciju)
 • Email (spojite i dijelite poslovne email račune unutar odjela ili koristite vlastiti račun Gmail, Outlook i sl)
 • Chat i Video (komunicirajte sa zaposlenicima ili klijentima putem desktop ili mobilne aplikacije)
 • iOS, Android aplikacije (dostupnost putem smartphone aplikacija, komunicirajte sa radnim kolegama, pišite radne izvještaje ili nazovite klijenta)

Screenshots:

Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 4

Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 5
Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 6

Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 7

Želite unaprijediti Vaše poslovanje kroz efikasnije i produktivnije organiziranje uposlenika, projekata ili prodaje? 8

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!