Skip to main content
Zumirajte video konferencije u Bitrix24

Dragi korisnici Bitrix24,

Danas bismo vas željeli obavijestiti o sjajnom ažuriranju u Bitrix24. Bitrix24 CRM i Messenger sada se integriraju sa Zoomom. To znači da sada možete koristiti Zoom direktno u Bitrix24 za komunikaciju sa svojim kupcima i članovima tima. To znači da sada možete koristiti Zoom direktno u Bitrix24 za komunikaciju sa svojim kupcima i članovima tima. Nisu potrebni nikakvi dodatni koraci i radnje.

Možete pronaći funkciju zumiranja unutar Bitrix24 CRM profila, zapjevati svoj profil zumiranja i odmah stvoriti sastanak zumiranja.

Snimka ekrana 2020-12-04 u 1.08.20 PM.png

Stvoreni i zakazani zumirani sastanci automatski se dodaju u kalendar kreatora sastanka i automatski se pojavljuju u CRM aktivnostima. Unutar ove integracije postoji i mnogo korisnih opcija. Na primjer, nakon što je sastanak Zoom završen, događaj se prijavljuje na vremensku traku CRM profila. Štoviše, ako je sastanak zabilježen u Zoomu, pojavit će se veze do audio i video zapisa detalja događaja.

Da biste kreirali Zoom sastanak u Bitrix24 Messengeru, otvorite Bitrix24 chat i odaberite opciju Zoom soba za sastanke u izborniku HD Video poziva, prijavite se na svoj Zoom račun, kopirajte vezu do Zoom sastanka u prozoru za chat da biste ga koristili za pokretanje aplikacije Zoom i započnite sastanak.Snimka ekrana 2020-12-04 u 1.22.27 PM.png

Uvijek možete odvojiti svoj Zoom račun od Bitrix24 u slučaju da više nije potreban.

Partneri

Bitrix24 Bloom je službeni Gold Bitrix24 partner u Bosni i HErcegovini, Hrvatskoj, Sloveniji. Mi smo sistemska kuća za integraciju i implementaciju Bitrix24, IT outsourcing i IT savjetovanje. Tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Pouzdani smo partner za naše kupce koji se rado suočavaju s različitim izazovima i primjenjuju ih efikasno i održivo. Kontaktirajte nas za Bitrix24 implementaciju, integraciju, savjete ili obuku na bitrix@bloom.ba ili ovdje:  https://bitrix24.bloom.ba/kontakt/

Digitalizirajte Vaše Poslovanje

error: Upozorenje: Ovaj sadrzaj je zasticen!!